Menu
Udvikling af apps til mobiltelefoner og tablets

Læs mere

Vi er godt nok et lille firma

men til gengæld er vi nok dygtigere, hurtigere, billigere og mere fleksible end de fleste andre

Hvem er vi?

Siblingsoft er et lille softwarefirma, der har specialiseret sig i udvikling af apps til Apples iOS (iPhone, iPod Touch, iPad) og Google's Android.

Firmaet blev etableret i foråret 2011 af brødrene Jacob og Frans Avlund - deraf navnet (sibling betyder søskende på engelsk).

Jacob har arbejdet med udvikling og projektledelse af Java-baserede enterprise-systemer i mange år, underviser på IT Universitetet og er foredragsholder inden for bl.a. Android.

Frans har mere end 25 års konsulent-, applikationsudvikling- og ledelseserfaring fra telebranchen, med særlig fokus på mobiltelefoni og SMS.
Juridisk information: Siblingsoft er et datterselskab af Cape Abilities A/S, og dette website og domæne ejes af Cape Abilities A/S.

Vi laver mange forskellige apps

både til små og store firmaer, foreninger og private

Hvad har vi lavet?

Vi laver mange apps til firmaer, som ikke ønsker at appen skal være offentlig tilgængelig, så dem kan vi desværre ikke vise frem :-( Men vi laver heldigvis også mange andre apps, som er frit tilgængelig på App Store og Google Play :-) Du kan se og evt. downloade nogle eksempler på dem nedenfor:

Allerede godt 2 måneder efter firmaets start sendte Siblingsoft sendt sin første app på markedet i først en iOS og dernæst en Android udgave: Valg2011 – en gratis app, der henvendte sig til alle dem, som var usikre på hvad de ville stemme til det kommende folketingsvalg, eller bare ville vide lidt mere om de forskellige partier på en nem og overskuelig måde. Appen blev i løbet af meget kort tid downloadet over 100.000 gange, og var nr. 1 på App Store og blev anmeldt/omtalt i medier som Politiken, TV2 Lorry, Ekstra Bladet og Berlingske, samt blev kåret til Ugens App i BT to gange.

Dyr i nød appen blev udviklet for at hjælpe Dyrenes Beskyttelse med at indsamle information om skadede dyr på en nem og hurtig måde. Man kan ringe op til 1812 med et enkelt tryk, samtidig med at telefonen sender ens placering til Dyrenes Vagtcentral. Derved slipper man for at tænke over, hvilken adresse man befinder sig på, hvis man støder på dyr i nød.

Dyr i nød appen kan downloades fra App Store her og på Google Play her.

Com4tzone er en brugervenlig, avanceret app, der skaber tryghed og komfort i hjemmet og når man færdes ude i verdenen. Ved hjælp af appen kan man tænde/slukke for lamper i huset, skrue op/ned for varmen, foretage overvågning via videokameraer og modtage automatiske alarmer, hvis der sker indbrud eller hvis der udbryder brand eller oversvømmelse i huset mv.

Com4tzone appen kan downloades fra App Store her og på Google Play her.

Campus Haslev appen blev udviklet til Faxe Kommune, der markedsførte den på følgende måde: 'Appen giver dig et overblik over alt hvad der sker på Campus. Du kan f.eks. læse de seneste Campus nyheder og få et overblik over alle aktiviteterne på Campus i kalenderen. Er du i gang med at vælge ungdomsuddannelse får du et nemt overblik over mulighederne for dit spring til fremtiden på Campus Haslev.'

Campus Haslev appen kan downloades fra App Store her og på Google Play her.

Har du en ide til en app du gerne vil have udviklet

så kontakt os for en nærmere snak og et uforpligtende møde

Hvad tilbyder vi?

Siblingsoft tilbyder design og udvikling af skræddersyede apps og mobile websites til private, virksomheder og offentlige institutioner – enten til fast tid/fast pris eller på timebasis.

Under de rette omstændigheder er vi også åbne over for at indgå i en partnerskabsmodel, hvor vi udvikler appen gratis mod at få en andel af de indtægter appen genererer.

Siblingsoft har tilknyttet forskellige grafikere, og programmeringen foretages af os selv.

På grund af firmaets lille størrelse kan vi agere hurtigere og mere fleksibelt end mange af de større softwarefirmaer, og vi vil som regel også være billigere.

Kontakt os for en 100% uforpligtende samtale omkring hvad vi kan gøre for jer på det mobile marked.